Mooi Amsterdam Events

Bedrijfsfeesten

 

 Organisatie van bedrijfsfeesten en festivals zit ons in het bloed.

Wij maken van bedrijfsfeesten een onvergetelijk evenement met een uniek concept volledig naar de wensen van onze klant. Jij!

Wij verzorgen de gehele catering, entertainment (zangers of een DJ ) de aankleding en het bedienend personeel. Wij creëren een sfeer die perfect bij jouw bedrijf past en waar de mensen nog lang over zullen napraten. Ook zonder dat de directeur met zijn stropdas om zijn hoofd op tafel staat te dansen. Maar dat mag natuurlijk wel.

Natuurlijk horen ook de klassiekers tot de mogelijkheden, zoals:

  1. De foute party
  2. V.I.P. party
  3. Ibiza party
  4. Bierfest
  5. Moulin Rouge

 

Ook kunnen wij jouw bedrijf omtoveren tot een unieke feest locatie die door niemand meer vergeten wordt (bedrijfsfeest op locatie)

Discoparty
Een knalfeest met een goede muzikale mix van de jaren 70 / 80 muziek. Maar ook mogen de hedendaagse nummers niet ontbreken. Een gezellige DJ, lekkere hapjes en zelfs een volledig verlichte dansvloer behoren tot de mogelijkheden.

Voetjes van de vloer!

VIP Party
De ultieme luxury party laat jouw medewerkers voelen dat je ze als sterren wilt behandelen. Met een heerlijk welkomst-drankje, een paparazzi fotograaf en een supermooie locatie, laten wij jouw gasten zich voelen als de sterren uit de films. Binnen komen doe je natuurlijk alleen met een exclusieve uitnodiging en over de rode loper.
Smaakvolle muziek naar jouw keuze, gin tonics, champagne, cocktails en candygirls, alles is mogelijk.

Foute party
Hield jij ook zo van de jaren 90? Wij organiseren de ultieme foute party met de beste foute muziek waar we stiekem allemaal van houden. Bier en burgers staan uiteraard op het menu en we bouwen een heerlijk “feessie”

Ibiza party
Een feestje zoals alleen op ibiza gegeven kan worden. In bohemian stijl en helemaal ingericht in Ibiza sferen. Een goede DJ die aanvoelt hoe de avond opgebouwd moet worden en heerlijke cocktails maken jouw Ibiza experience helemaal compleet. Wij verzorgen de volledige inrichting en aankleding. Laat de sangria maar komen!