Mooi Amsterdam Events

Ibiza Trip

Wil je met je collega’s/werknemers een aantal dagen naar Ibiza? Wij verzorgen een volledige trip. Jullie worden in de watten gelegd….
Wij verzorgen de reis van A tot Z, van vervoer, verblijf in hotel of (luxe) villa en diverse activiteiten. Het is mogelijk om 1 of meerdere villa’s te huren maar ook een verblijf in een luxe 4 of 5 sterren hotel behoort tot de mogelijkheden.
Wil je nou helemaal VIP? Dan rijden wij jullie rond met onze VIP-bus met chauffeur of zorgen wij voor een mooie huur auto (middenklasse kan natuurlijk ook). De auto staat voor jullie klaar op de luchthaven. Voor elk budget een oplossing.
Een aantal voorbeelden van activiteiten: volleybal toernooi op het strand, rondleiding met gids, exclusieve vaartocht met de mooiste/snelste/stoerste boten, en natuurlijk mag een heerlijke lunch of diner in de mooiste locaties niet ontbreken.
Plan jouw trip naar the white island.

Ibiza Bedrijfstrip

Arrangementen

Op Ibiza kunnen wij je zeer diverse accommodaties aanbieden. Van een luxe villa voor 15 personen tot een hotel voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt er van uit gaan dat wij voor de beste prijs / kwaliteit verhouding gaan.

Wil je de hele vakantie gereden worden in een luxe bus, tourbus of limousine? Of zelf rijden in een luxe wagen of liever iets minder luxe, alles is bij ons mogelijk. Ook is het mogelijk alleen een transfer te regelen van en naar het vliegveld.

Ibiza beleven, en het echte gevoel ervaren. Wij organiseren verschillende activiteiten op het eiland. Van een rondleiding met professionele gids tot aan een luxe vaartocht op een speedboot. Van een lekkere lunch tot een bezoek aan de bekende party’s waar het eiland zo bekend om staat.