Varen

Varen in Amsterdam is natuurlijk de stad beleven op zijn best. Wij bieden een groot assortiment van verschillende boten, variërend van een sloep tot en met een luxe notarisboot of salonboot. Volledig ingevuld naar jouw wensen, bijvoorbeeld aangevuld met een drankarrangement of met een goede catering kan jouw vaartocht een klein feestje worden. Je kan zelfs met alle egards op de steiger ontvangen worden in een thema setting en een welkomst drankje, waarmee jouw gasten zich direct volledig verwend voelen. Heb je een jubileum, vrijgezellenfeest, familie uitje of een bedrijfsfeestje? Varen is bij uitstek DE ideale manier om dat te vieren.

Mooi Amsterdam Events

Arrangementen

Een volledig verzorgd diner op jouw “eigen” boot met de heerlijkste gerechten? Alles is mogelijk! Je kunt aangeven wat je wil eten.  OF het nou een 3-gangen diner is of een buffet,  Alles is mogelijk. En dat alles terwijl Amsterdam aan je voorbij glijdt, een zeer gezellige en leuke manier om onze Mooi Amsterdam te ontdekken.  Wil je met familie of collega’s genieten van een boottocht met daarbij een heerlijk drankje of lekkere cocktails, leuke bediening en de beste schippers?  Wij regelen alles dit voor jou!!
ULTIEME ERVARING? Neem onze beste gids mee aan boord

Dinner Cruise

Varen en tegelijkertijd genieten van een heerlijk diner en ervaren hoe Amsterdam aan je voorbij trekt.
Boek bij ons een varend dineren, de mooiste boten, lekker eten en vooral heel erg genieten.

Borrel Boot

Wil je met jouw familie of collega’s genieten van een boottocht met daarbij een heerlijk drankje of lekkere cocktails, leuke bediening en de beste schippers? Wij regelen alles voor je!!
ULTIEME ERVARING? Neem onze beste gids mee aan boord.

Barbecue Boot

Met je vrienden of collega’s varen op de Amsterdamse grachten en tegelijk genieten van een overheerlijke Barbecue. Dat kan bij ons! Wij hebben voor jou de mooiste boten en de beste barbecue chefs die er zijn in Amsterdam.