Vergaderen

Vergaderen op locatie

Zoek je naar een unieke locatie om te vergaderen of een bespreking te houden? Dan denken wij graag met je mee. Of je nou in alle rust wil brainstormn of juist op een plek met een meer ontspannen sfeer wil zitten, wij weten diverse unieke locaties in Amsterdam en omstreken te vinden. Wil je een zalige lunch of en uitmuntend diner toevoegen, alles is mogelijk . Wij kunnen dit alles ook combineren met een leuke activiteit om tussendoor voor wat ontspanning te zorgen. Mooi Amsterdam events maakt van jouw vergadering een ontspannende gebeurtenis waarbij je je kan focussen op dingen die echt belangrijk zijn.

Vergaderen op een boot

Wil je je vergadering combineren met de mooie grachten van Amsterdam?
Denk dan eens aan de mogelijkheid om te vergaderen op het water. Of het nu door de grachten van Amsterdam is, of dat u lekker over het IJ vaart (of ligt) of over de Amstel, het zal jou aan niets ontbreken. Wij verzorgen desgewenst catering aan boord van een simpele lunch tot en met een luxe diner verzorgd door de beste restaurants en cateraars.

Uiteraard zijn onze vergaderlocatie’s goed bereikbaar en volledig te combineren met een daarop volgend uitje. Jouw team gaat met een geladen teamspirit de deur uit of kan juist even alle spanning van zich af laten glijden door een leuke activiteit voor of na de vergadering. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij maken de sfeer en de setting compleet.

Arrangementen

  • Vergaderen

  • Vergaderen / Dineren

  • Lunch / Vergaderen / Escaperoom

  • Varen  / Vergaderen / Cocktailuurtje

  • Vergaderen / workshop / Varend diner

Uiteraard kunnen wij ook volledige of meerdaagse arrangementen samenstellen. 
Van hotelovernachting, ontbijt, vergaderingen, ontspanning, lunch tot diner.

Als voorbeeld:
Ontbijt, Yoga uurtje, vergadering, lunch, korte wandeling, vervolg vergadering, borreluurtje, vaartocht, diner

VOOR IEDER BUDGET EEN OPLOSSING!